Roliga aktiviteter för barn i järfälla

Järfälla är en kommun i Stockholms län med en stor variation av aktiviteter för barn. I den här listan kommer vi att tipsa om några av de bästa aktiviteterna i Järfälla for barn.

Viksjö Golfklubb

Viksjö Golfklubb erbjuder möjligheter för barn att prova på golf på en av de finaste banorna i Stockholmsområdet. Här finns både utbildning och utrustning för barn i olika åldrar och nivåer.

Järfälla Bibliotek

Järfälla Bibliotek är en plats där barnen kan upptäcka spännande böcker, delta i sagostunder och andra kreativa aktiviteter.

Roliga aktiviteter för barn i Järfälla


Järfälla Basket

Järfälla Basket är en basketklubb som erbjuder träning och tävling för barn i olika åldrar. Här kan barnen lära sig om teamwork, idrott och ha kul på samma gång.


Kungsängens Friluftsbad

Kungsängens Friluftsbad är en härlig badplats i Kungsängen med både simbassänger och en stor vattenrutschkana. Här kan barnen bada och leka i solen medan föräldrarna kopplar av på gräsmattan.

Järfälla Konstmuseum

Järfälla Konstmuseum är en plats för konstintresserade barn och vuxna. Här finns utställningar med olika teman och konstverk som passar för alla åldrar.

Järvzoo

Järvzoo är ett djurpark och naturreservat i Järvafältet där barnen kan uppleva vilda djur och natur på nära håll. Här finns allt från björnar och älgar till vargar och ugglor.

Båt- och kanotuthyrning

Järfälla erbjuder många möjligheter att upptäcka vattnet runt omkring kommunen. Det finns flera ställen där man kan hyra båtar och kanoter för en dagstur på Mälaren.

Järfälla Skatepark

Järfälla Skatepark är en skateboardpark där barn och ungdomar kan utveckla sina skateboardfärdigheter och ha kul tillsammans med andra ungdomar.

Järfälla Ridcenter

Järfälla Ridcenter erbjuder ridning för barn i olika åldrar och nivåer. Här kan barnen lära sig om hästar, ridning och ta del av aktiviteter som hästgrooming.

Riddersholm Naturreservat

Riddersholm Naturreservat är en fin plats för barnfamiljer att utforska. Här finns vandringsleder, utsiktspunkter och grillplatser där man kan njuta av naturen och koppla av tillsammans.

Fler roliga barnaktiviteter